Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek

Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek

Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek takdir edileceği işler yapacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yaralanmasını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek hastalığının düzeleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, mutlu olacağınıza, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşında yara görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments