Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinde yara görmek

Rüyada kendinde yara görmek

Rüyada kendinde yara görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kendinde yara gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada köpeğinin yaralandığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kazada yaralandığını görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Rüyada kendi ayağında yara görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet eder.

Rüyada elinin yara olduğunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yolunda devam edeceğine delalettir.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yara dikişi görmek hasta olanın da iyileşeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments