Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanağını sıkmak

Rüyada birinin yanağını sıkmak

Rüyada birinin yanağını sıkmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, borçların ödeneceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada birinin yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada birinin yanağını sıkmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanakları sıkmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanaklarını sıkmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kulluk derecesinin artmasına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Rüyada yanak sıkmak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, gözyaşının kuruyacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada yanağını sıkmak sahip olduğu nimetin artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Rüyada birinin yanağını okşamak ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments