Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanakları sıkmak

Rüyada yanakları sıkmak

Rüyada yanakları sıkmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, haneden birinin ayrılacağına, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Rüyada yanakları sıkmak gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada yanağını sıkmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanak sıkmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, tecrübe kazandıracağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanakları sıkmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanaklarını sıkmak zaferler kazanacağına, böylece hayatından memnun olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada birinin yanağını sıkmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanak sevmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek kederlerinin son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments