Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanaklarını sıkmak

Rüyada yanaklarını sıkmak

Rüyada yanaklarını sıkmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, dileklerinin de kabul olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, çirkin sözler işitileceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanaklarını sıkmak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada yanakları sıkmak sağlığının yerine geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada yanaklarını sıkmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada birinin yanağını sıkmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, rahatının yerinde olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada yanağını sıkmak sorunların ve dertlerin biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada yanak sıkmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, dargınların barışacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini yanaklarından öpmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulur.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments