Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağını sıkmak

Rüyada yanağını sıkmak

Rüyada yanağını sıkmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sağlığının da yerine geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Rüyada birinin yanağını sıkmak maddi yükümlülüklerin artacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak asla dert yüzü görmeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalet eder.

Rüyada yanağını sıkmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada yanak sıkmak verimin ve bereketin geleceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada yanakları sıkmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yanaklarını sıkmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanağa dokunmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments