Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak sıkmak

Rüyada yanak sıkmak

Rüyada yanak sıkmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanak sıkmak gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sorunlarının da son bulacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yanaklarını sıkmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yanakları sıkmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada birinin yanağını sıkmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanağını sıkmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanak sıkmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulur.

Rüyada yanak sevmek haybeye para ve zaman harcayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada yanakta şişlik görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments