Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, şükredeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, malını ve canını riske edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanaklarını sıkmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinin yanağını sıkmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada yanak sıkmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanağını sıkmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanakları sıkmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek çekilen hasretin biteceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments