Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızı gerektiren bir diğer konuysa yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizdir.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara çıkmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını tabir olunur.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, borçların kısa sürede kapanacağına inanılır.

Rüyada vücudu yara içinde görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada vücudu yara görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, onurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments