Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu yara içinde görmek

Rüyada vücudu yara içinde görmek

Rüyada vücudu yara içinde görmek sıhhat ve huzur bulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu yara içinde gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet etmektedir.

Rüyada vücudu yara içinde görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yaralar görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu yara görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments