Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yara çıkmak

Rüyada vücudunda yara çıkmak

Rüyada vücudunda yara çıkmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara çıkmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Rüyada vücutta yara çıkmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, düzenin kurulacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda yara çıkmak kalabalıktan uzak olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine alamet eder.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, keyifli olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments