Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, elinin darlık içinde kalacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, endişelerinin son bulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan vücudunda yara görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Rüyada vücutta yara izi görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek patron koltuğuna geçeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek kazancının da azalacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments