Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunda yara görmek

Rüyada kendi vücudunda yara görmek

Rüyada kendi vücudunda yara görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, işte de mutlu olunacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yara gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek yaşanan yokluğun biteceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücut yarası görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada vücutta yara izi görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara çıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments