Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu yara görmek

Rüyada vücudu yara görmek

Rüyada vücudu yara görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu yara gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Rüyada vücutta yara çıkmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda yaralar görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yalan söylemeye, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret eder.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments