Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunun yara olduğunu gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada vücut yarası görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet eder.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek hastalıkların uzak duracağına, sermayesinin çoğalacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta yaralar görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments