Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek üzüleceğine, pişman olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, rızkının da genişleyeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, başının belaya girmeyeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta sivilce görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yaşam refahının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek ona şifa olmayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada vücudu sivilceli görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, istihdam edeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments