Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu sivilceli görmek

Rüyada vücudunu sivilceli görmek

Rüyada vücudunu sivilceli görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunu sivilceli gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu sivilceli görmek akıl vereceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada vücutta sivilce görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilce görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, büyük başarıla kazanacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlerinin günden güne bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments