Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, kendi işine sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada her yerinde sivilce görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerinde yara görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada her yerinde kıl görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments