Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek evlatlarından memnun olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Rüyada vücudu sivilceli görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulur.

Rüyada vücudunda sivilce görmek patron koltuğunda oturacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments