Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda sivilceler görmek

Rüyada vücudunda sivilceler görmek

Rüyada vücudunda sivilceler görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Rüyada vücudunda sivilce görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments