Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta sivilce görmek

Rüyada vücutta sivilce görmek

Rüyada vücutta sivilce görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta sivilce gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu sivilceli görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek yeni girişimlerde bulunacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek huzur içinde yaşayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments