Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin vücudunda dövme görmek

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda dövme gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Rüyada vücudunda dövme görmek keyfin bozulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta dövme görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yapmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmış olmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments