Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda dövme görmek

Rüyada vücudunda dövme görmek

Rüyada vücudunda dövme görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda dövme gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada vücutta dövme görmek ün salacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işarettir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda dövme görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada birini dövmeli görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments