Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna dövme yaptırmak

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ticarete atılacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda dövme görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunları başarıyla çözmeye rivayet eder.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada vücutta dövme görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hem yeni yerler göreceğine inanılır.

Rüyada dövmeli kadin görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada eline dövme yaptırmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatının hayır getireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments