Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna dövme yapmak

Rüyada koluna dövme yapmak

Rüyada koluna dövme yapmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kötü düşmana, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hasret giderileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işarettir.

Rüyada koluna dövme yapmak gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Rüyada koluna dövme yapmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kolunda dövme görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kolda dövme görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada dövmeli kol görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, arif kimselerden sayılacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada koluna dövme yaptırmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada kollarında dövme görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments