Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ekmek bulamayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına tabir olunur.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek çok iyi mevkilere geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda dövme görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta dövme görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belinde dövme görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kola dövme yaptırmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments