Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu dövmeli görmek

Rüyada vücudunu dövmeli görmek

Rüyada vücudunu dövmeli görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu dövmeli gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada vücudunda dövme görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta dövme görmek yaşamdan istediklerini alacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Rüyada kolda dövme görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments