Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta dövme görmek

Rüyada vücutta dövme görmek

Rüyada vücutta dövme görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta dövme gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada vücudunda dövme görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta dövme görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek yaşamının tadını çıkaracağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarında dövme görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments