Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yaptırmış olmak

Rüyada dövme yaptırmış olmak

Rüyada dövme yaptırmış olmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, işlerin yoluna gideceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dövme yaptırmış olmak gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, başka işler deneyeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek bol muhabbette olacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde dövme görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, aile saadetinin artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada dövmeye çalışmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret eder.

Rüyada timsah dövmesi görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments