Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada üstünü yorganla örtmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet eder.

Rüyada yorganla örtmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sermayesinin harcandığına değeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek önün açılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments