Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, kızgınlıkların geçeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, her zaman haklının yanında olacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, daha bir sevileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan örtmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, üzüntülerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganla örtmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Rüyada üstünü yorganla örtmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments