Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yorgan örtmek

Rüyada beyaz yorgan örtmek

Rüyada beyaz yorgan örtmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Rüyada beyaz yorgan örtmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye yorgan örtmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yorganla örtmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, zorlukların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan örtmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments