Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yorgan örtmek

Rüyada ölüye yorgan örtmek

Rüyada ölüye yorgan örtmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada ölüye yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada ölüye yorgan örtmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yorganla örtmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünü yorganla örtmek gözyaşı döküleceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yorgan örtmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments