Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı yorgan örtmek

Rüyada kırmızı yorgan örtmek

Rüyada kırmızı yorgan örtmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada yorganla örtmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, dertlerine derman bulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek ekmeğinin azalacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek işlerin daha kötüye gideceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek kişisel kavgaların son bulacağına, hastalıkların sona ereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments