Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla örtmek

Rüyada yorganla örtmek

Rüyada yorganla örtmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganla örtmek gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz yorgan örtmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan örtmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganla örtmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek onu dinleyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, çocuklarının fazla olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments