Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Rüyada ölüye yorgan örtmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalettir.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Rüyada üstünü yorganla örtmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, şansının ve bahtının döneceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments