Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünü yorganla örtmek

Rüyada üstünü yorganla örtmek

Rüyada üstünü yorganla örtmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada üstünü yorganla örtmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal deneyimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada üstünü yorganla örtmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kendi işini açacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada yorganla örtmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Rüyada ölüye yorgan örtmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments