Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine battaniye örtmek ekmeğinin verimli olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, güzel haberler alacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne battaniye örtmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üzerine battaniye örtmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden battaniye almak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments