Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden battaniye almak

Rüyada birinden battaniye almak

Rüyada birinden battaniye almak Tövbe Edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinden battaniye almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil battaniye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, dinde bilginleşeceğine işaret eder.

Rüyada battaniye almak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek işlerinin yaver gideceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada yırtık battaniye görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada battaniyeye sarılmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak battaniye görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments