Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Rüyada üzerine battaniye örtmek işe giren herkesin kalkınacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada birine battaniye örtmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek yönlendireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments