Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dileklerin kabul olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek üzüntünden sağlığından olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, emellere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments