Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine battaniye örtmek

Rüyada birine battaniye örtmek

Rüyada birine battaniye örtmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada birine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek planların tutmayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birine battaniye örtmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yanan battaniye görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments