Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne battaniye örtmek

Rüyada üstüne battaniye örtmek

Rüyada üstüne battaniye örtmek keyfinin olmayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerinin açılacağına, sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Rüyada birine battaniye örtmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments