Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada üstüne battaniye örtmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada üzerine battaniye örtmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek doğru haber almaya, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek ayrılmış olanların kavuşacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments