Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine battaniye örtmek

Rüyada üzerine battaniye örtmek

Rüyada üzerine battaniye örtmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada üstüne battaniye örtmek darda kalacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine yorulur.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek sevdikleriyle arasının açılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek elindekileri de yitireceğine, itibar kazanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu battaniye görmek yapılan hataların telafi edileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments