Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada sigarayı söndürmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek zor bir duruma düşüleceğine, kariyerinde atılım yapacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda sigara söndürmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara söndürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta sigara söndürmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çevrenizden takdir görmeye işaret eder.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, çok güzel adımlar atılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments