Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalettir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kötü yollara gireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde sigara söndürmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, onu yalnız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine yorulur.

Rüyada sigarayı söndürmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda sigara söndürmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde sigara söndürmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara söndürmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments