Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde sigara söndürmek

Rüyada yüzde sigara söndürmek

Rüyada yüzde sigara söndürmek rızkın ve kazancın artacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi maddi manevi güvende hissetmenizi sağlayacak kişisel değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada yüzde sigara söndürmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ona göre davranacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada elinde sigara söndürmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı söndürmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada elde sigara söndürmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta sigara söndürmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda sigara söndürmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, tatsızlık olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments