Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı söndürmek

Rüyada sigarayı söndürmek

Rüyada sigarayı söndürmek hak yiyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, anne baba duasının alınacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı söndürmek gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Rüyada sigara söndürmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı söndürmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kolda sigara söndürmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine inanılır.

Rüyada üstünde sigara söndürmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda sigara söndürmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments