Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara söndürmek

Rüyada sigara söndürmek

Rüyada sigara söndürmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sonunda mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücutta sigara söndürmek insanlara olan güvenin artacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada yüzde sigara söndürmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments